Hartelijk welkom
in de Bentheimer Mineraltherme

„Laat de zomer nu maar komen“

't Is weer voorbij...

Gezondheid cadeau geven...

Zin in zee?!

Gezond baden – met veel bijzondere highlights

Je onderdompelen in verfrissend water, heerlijk de sauna in en nieuwe energie opdoen tot in de nacht – dat kunt u ook in 2013 in de Bentheimer Mineraltherme.

En ook in 2017 geldt: het gezonde water in alle drie baden (buiten-, sport- en therapiebad) – elk met een royaal wateroppervlak – is niet alleen ideaal voor sportieve activiteiten. Het minstens 29°C warme sole-water – bronwater met een zoutgehalte van zo'n 3 % – heeft een positief effect op uw welbevinden, zelfs als u alleen maar lekker „poedelt“. De opstijgende zoute nevel in het buitenbad heeft bijvoorbeeld een reinigende en ontstekingsremmende werking. De zilte lucht doorstroomt de ademwegen, stimuleert op natuurlijke wijze de doorbloeding van de longen en het zuurstoftransport in het bloed. Als je je ogen sluit en diep inademt, waan je je meteen aan zee. Ook aandoeningen van het bewegingsapparaat kunnen alleen al door het baden en bewegen in het heilzame zoute bronwater gunstig worden beïnvloed.

En behalve van ons water kunt u ook in een oosterse sfeer genieten van onze saunawereld, die geïnspireerd is op Japan. Ook hier hebben we dit jaar naast verschillende saunawerelden (Finse sauna, sanarium, rozensauna en stoombad) heel veel highlights voor u, zoals exotische sauna-opgietingen, bijzondere culinaire genoegens in onze bistro en nog veel meer.

Wij verheugen ons op uw bezoek.

Tijd voor jezelf