Algemeen

De Bentheimer Mineraltherme, middenin het vorstelijke Bentheimer Bos.

Genieten van water, warmte en beweging in een ontspannen ambiance. Even heerlijk relaxen en genieten van de weldadige werking van het zoute bad.

Of u nu op zoek bent naar rust en ontspanning of een therapeutische behandeling nodig heeft, u vindt het allemaal onder één dak in de Bentheimer Mineraltherme.

Een watertemperatuur van minstens 29°C, het royale buitenbad en het zoutgehalte van ongeveer 3 % in alle baden maken het zwemmen hier tot een unieke belevenis. Uw bloedsomloop wordt op een heel bijzondere wijze gestimuleerd en uw hele lichaam beleeft een weldadige ontspanning.

Heerlijk zwemmen en genieten op meer dan 3.000 vierkante meter: met drie baden, een groot saunalandschap, zonnebanken, uitnodigende rustzones en een bistro biedt de Bentheimer Mineraltherme u optimale ontspanning.

De Bentheimer Mineraltherme is een ideale plek om te ontspannen en helemaal tot jezelf te komen. Wie graag sportief wil zijn, kan in overleg met onze receptie deelnemen aan een van de Aqua-Fitness clinics in het sportbad.

Heerlijk onderdompelen in een van onze atmosferische waterwerelden.

Wij wensen u alvast een aangenaam verblijf.