„Laat de zomer nu maar komen“

Badmode doet je meteen aan de mooiste tijd van het jaar denken: vakantie! Maar ook een weekend aan het water of een bezoek in onze thermen kan heerlijk ontspannen zijn.

Daarom bieden wij u nu in onze pas geopende badmode-shop in de Bentheimer Mineraltherme een uitgebreid assortiment badmode voor elke smaak - en dat in elk jaargetijde.

U vindt bij ons badmode van het merk Fashy voor jong en oud, voor dames en heren, in vele maten, in gevarieerde designs en kleuren. In onze thermen of op het strand - met nieuwe badmode van ons kunt u voor de dag komen. Als u uw maat voor badmode niet weet of graag advies wilt bij uw keuze, helpen onze medewerkers aan de receptie u graag verder.

Waar uw keus ook op valt, met de nieuwe badmode uit de Bentheimer Mineraltherme slaat u in het water en aan land een uitstekend figuur. Trouwens: ook thuis op het balkon heeft al onze badkleding een klasse uitstraling!

En behalve badmode verkopen we natuurlijk ook accessoires zoals tassen, zwembrillen, badslippers, thermische badmutsen en onze klassiekers: handdoeken en badmantels uit de BMT-collectie en verzorgende producten van Biomaris.

Tijd voor ontspanning en zomerse gevoelens met de badmode van de Bentheimer Mineraltherme! Want wat is er mooier dan je nu al te verheugen op de volgende zomer?

Wij zien uit naar uw bezoek.

Openingstijden:

De badmodeshop is elke dag vanaf 9.00 uur voor u geopend.