Impressum

FACHKLINIK BAD BENTHEIM
Thermalsole- und Schwefelbad Bentheim GmbH
Am Bade 1
D-48455 Bad Bentheim
Telefoon: +49 (59 22) 74-0
Secretariaat: +49 (59 22) 74-31 10
Fax: +49 (59 22) 74-74 31 10
E-mail: info@fk-bentheim.de

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. Om het e-mailadres te kunnen zien, moet u Javascript activeren.

Directeur: Dipl.-Kfm. Klaus Kinast   
Marketing: Nicole Hölter

Ingeschreven in het handelsregister van het Amtsgericht Osnabrück Nr. HRB 130041
Fiscaal nummer: 55/272/00396
BTW-nummer: DE 117036567

Vormgeving en realisatie:
STOCKWERK2 - Agentur für Kommunikation GmbH
Donnerschweer Str. 90
D-26123 Oldenburg

Aansprakelijkheid, copyright en privacy-verklaring

Aansprakelijkheid voor de inhoud

De inhoud van de website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud stellen wij ons echter niet aansprakelijk.

Overeenkomstig § 6 lid 1 MDStV en § 8 lid 1 TDG zijn wij als serviceprovider in overeenstemming met de algemene wetten verantwoordelijk voor de eigen inhoud op deze website. Serviceproviders zijn echter niet verplicht om toezicht te houden op overgedragen informatie of informatie van buitenaf, of de omstandigheden te onderzoeken die duiden op een illegale activiteit. Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie op grond van de algemene wetten blijven hierdoor onverlet. Een desbetreffende aansprakelijkheid is alleen mogelijk vanaf de datum van de kennisgeving van een specifieke inbreuk. Na het bekend worden van dergelijke schendingen zullen wij de inhoud in kwestie onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Onze site bevat links naar externe websites waarover wij geen inhoudelijke controle hebben. Daarom kunnen wij voor deze externe inhoud geen aansprakelijkheid aanvaarden. Voor de inhoud van de gelinkte pagina’s is altijd de desbetreffende aanbieder of exploitant van de site verantwoordelijk. De gelinkte pagina’s werden op het moment van koppelen gecontroleerd op mogelijke schendingen van het recht. Er is niets gebleken van illegale inhoud op het moment van koppelen. Een permanente controle van de gelinkte pagina's kan zonder concrete aanknopingspunten voor een overtreding niet in redelijkheid worden verwacht. Na het bekend worden van deze schendingen van het recht zullen wij de links in kwestie onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De beheerders van deze website proberen de auteursrechten van anderen altijd te respecteren, respectievelijk gebruik te maken van zelf geproduceerde of licentievrije werken.

De inhoud en werken die zijn geproduceerd door de beheerders van deze website zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Bijdragen van derden zijn als zodanig gemarkeerd. De reproductie, aanpassing, verspreiding of elke vorm van gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze website zijn alleen toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik.

Privacy-verklaring

Voor zover op onze site om persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld naam, adres of e-mailadressen) wordt gevraagd, geschiedt dit steeds voor zover mogelijk op vrijwillige basis. Het gebruik van de aanbiedingen en diensten is, voor zover mogelijk, steeds mogelijk zonder persoonlijke gegevens.

Het gebruiken van de in het kader van de impressumplicht vermelde contactgegevens door derden voor het ongevraagd sturen van reclame en voorlichtingsmateriaal, wordt hiermee nadrukkelijk geweigerd. De beheerders van deze site behouden zich uitdrukkelijk het recht voor om juridische stappen te ondernemen in geval van ongevraagde promotionele informatie, zoals spam-mails.