Wellness

Entspannung im Whirlpool
Wellness betekent actief bezig zijn met je eigen gezondheid, om het evenwicht tussen lichaam, ziel en geest te herstellen en een toestand te bereiken van welbevinden en goede gezondheid. Dat lukt alleen als het ook plezierig is om hieraan te werken.

Ontspannen, gezond worden en nieuwe energie opdoen – wellness is in Bad Bentheim al 300 jaar lang een traditie. Ook de Bentheimer Mineraltherme heeft hierbij – in het kader van de opzet van de Fachklinik Bad Bentheim als modern gezondheidscentrum – een bijzondere functie.

Na de opening van de „Bentheimer Mineraltherme“ in 1998 hebben wij ons voortdurend verder ontwikkeld en zijn vandaag de dag een toonaangevend, inspirerend en uiterst veelzijdig regionaal sole-bronnenbad.

De Bentheimer Mineraltherme biedt niet alleen de kuurgasten van de Fachklinik Bad Bentheim, maar ook gezondheids- en wellness-toeristen een gevarieerd palet veelzijdige therapie-, ontspannings- en verwenprogramma's. Therapeuten uit verschillende richtingen ontwikkelen steeds weer nieuwe wellness-programma's, zodat u kunt genieten van uw welverdiende ontspanning en ontvluchten aan de stress en haast van alledag.

Vanuit deze filosofie hebben wij verschillende arrangementen voor u samengesteld.