openingstijden

maandag tot vrijdag
7–22 uur
weekends en feestdagen
8–20 uur

*Het gebruik van het sportbad wordt tijdelijk beperkt door sportverenigingen, hetpersoneel aan de kassa geeft u hierover graag verdere informatie.

 

zwemmen voor ouderen**
vrijdag
13–22 uur

zwemmen voor vroege vogels**

maandag tot vrijdag
7–9 uur
zaterdag
8–10 uur

**feestdagen uitgezonderd

sauna voor dames**

maandag
10–17 uur

after work gemeenschappelijke sauna**

maandag
17–22 uur

gemeenschappelijke sauna

dinsdag tot vrijdag
10–22 uur
weekeinden en feestdagen
9–20 uur

Binnen het saunagedeelte mogen slechts saunahanddoeken en badjassen worden gebruikt, het dragen van badkleding is niet toegestaan.

**feestdagen uitgezonderd

Onze kassamedewerkers geven u graag informatie therapeutische behandelingen. Bij hen kunt u ook afspraken vastleggen voor vitaliteitsmassages en bewegingsbaden. Je kunt nu online cursussen boeken via onze cursusmodule.

Binnengedeelte

FINSE BINNENSAUNA (85° C)

In onze Finse binnensauna kunt u ontspannen met natuurgeluiden. Geniet van verschillende bijzondere opgietingen bij een temperatuur van 85°C en een luchtvochtigheid van 15%.

STOOMBAD

Het bijzondere klimaat van het stoombad wordt opgewekt door een temperatuur van ca. 45°C en een luchtvochtigheid van 100%. Deze ideale combinatie van warmte en vochtigheid zorgt ervoor dat spierspanning verdwijnt en heeft een reinigend, verzorgend en ontspannend effect.

SANARIUM (bio-sauna)

Het eucalyptus- en menthol-aroma en twee kleurenlicht-therapietoestellen hebben – bij een temperatuur van 55°C en een luchtvochtigheid van 45% – een positief effect op het algemeen welbevinden.

Buitengedeelte

ROZENSAUNA

Genieten van de geur van rozen bij een temperatuur van 75°C en een luchtvochtigheid van 25%. Een saunaoven met een mantel van natuursteen, gevuld met rozenkwarts en met een bijzondere verlichting, zorgt voor een speciale ambiance.

FINSE BUITENSAUNA (95° C)

Beleef in onze Finse buitensauna bij een temperatuur van 95°C en een luchtvochtigheid van 5% elk half uur verschillende bijzondere opgietingen en geniet van het uitzicht op onze Japanse tuin door het grote panoramaraam.

Afkoelen

Op meerdere plaatsen bevinden zich koudwaterdouches, stortdouches en Kneipp-slangen. Binnen bevindt zich een dompelbad en buiten kunt u gebruikmaken van een loopbad met een bodem van kiezelstenen.

Rustzones

Onze gasten kunnen zich in een oriëntaalse ambiance in onze binnentuin ontspannen in de frisse lucht. Zodra het donker is geworden wordt de tuin sfeervol verlicht.

Behalve van het rustteras kunt u ook gebruik maken van een prettige rustruimte en van een lounge met een bistro. Hier kunt u zich op leren banken en relaxstoelen voor het haardvuur ontspannen en culinair genieten.

Opgietingen

Van maandag tot en vrijdag vanaf 10 uur en in de weekends en op feestdagen vanaf 9 uur zijn er allerlei soorten opgietingen. Zo zijn er zout- en fruitopgietingen. Bovendien bieden wij een rozenbehandeling en voetpeelings.

Bistro Relax in het saunagedeelte

 Sauna-Bistro Relax © a|w|sobott atelier für werbefotografie

In onze bistro kunt u zich voor de open haard ontspannen op een leren zitbank of een relaxstoel. Geniet van onze wellness-drankjes, versgeperste vruchtensappen, salades of kleine culinaire heerlijkheden. Op ons menu staan gebak, taart, diverse koude en warme dranken en kleinere warme maaltijden.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
11.30–21.30 uur

Zaterdag-zondag:
11.30–18.30 uur

U kunt binnen dezelfde openingenstijden, maar uitsluitend in de zomermaanden, gebruik maken van ons bistro-buitenbad, voor zover de weersomstandigheden dit toelaten.