onze openingstijden
(toegang tot 45 minuten voor einde openingstijden.)

maandag tot vrijdag
7–22 uur
weekends en feestdagen
8–20 uur

*Het gebruik van het sportbad wordt tijdelijk beperkt door sportverenigingen, hetpersoneel aan de kassa geeft u hierover graag verdere informatie.

 

zwemmen voor ouderen**

vrijdag
13–22 uur

zwemmen voor vroege vogels**

maandag tot vrijdag
7–9 uur
zaterdag
8–10 uur

**feestdagen uitgezonderd

sauna voor dames***

maandag
10–22 uur

gemeenschappelijke sauna

dinsdag tot vrijdag
10–22 uur
weekeinden en feestdagen
10–20 uur

Binnen het saunagedeelte mogen slechts saunahanddoeken en badjassen worden gebruikt, het dragen van badkleding is niet toegestaan.

*** feestdagen uitgezonderd. Graag wijzen wij u erop dat tijdens de vrouwensauna ook mannelijk personeel ingezet kan worden.

Onze kassamedewerkers geven u graag informatie therapeutische behandelingen. Bij hen kunt u ook afspraken vastleggen voor vitaliteitsmassages en bewegingsbaden. Je kunt nu online cursussen boeken via onze cursusmodule.


Bistro Relax

Maandag t/m vrijdag: 14–20 uur
Keuken tot 19 uur, borrel tot 19.30 uur

Zaterdag-zondag: 12–18 uur
Keuken tot 17 uur, borrel tot 17.30 uur

Routebeschrijving

Google Maps laden

Als u de kaart op deze pagina interactief wilt gebruiken, worden persoonlijke gegevens verzonden naar de beheerder van de kaart en worden er cookies geplaatst door de exploitant. Hierdoor kan de provider uw toegang opslaan en uw gedrag analyseren. U vindt de gegevensbeschermingsverklaring van Google Maps op: https://policies.google.com/privacy

Met de auto:

Bad Bentheim is via autosnelwegen vanuit alle richtingen goed bereikbaar: U rijdt over de A30 of A31 tot het knooppunt Kreuz Schüttorf en vanaf dat punt via de A30 richting Amsterdam. U verlaat de autosnelweg bij de eerste afrit na het knooppunt, dit is de aansluiting richting Bentheim/Nordhorn. U slaat vervolgens linksaf de B403 op en na ongeveer een kilometer bij het volgende verkeerslicht opnieuw linksaf.

U kunt gratis gebruik maken van de grote parkeerplaats direct voor de Therme. Daarnaast biedt de in 2011 voltooide parkeergarage plaats aan nog eens 147 auto's.

VANUIT HET ZUIDEN VIA DE A1 OF DE A2

Komend vanuit het Ruhrgebied volgt u de A2 tot het knooppunt Kreuz Bottrop. Vervolgens rijdt u over de A31 richting Emden tot aan het knooppunt Kreuz Schüttorf. Of u volgt de A1 tot aan de afrit Münster-Nord en vanaf dat punt volgt u de B54 richting Steinfurt/Gronau. Vanaf de B54 rijdt u bij het knooppunt Kreuz Gronau/Ochtrup de A31 op richting Emden tot aan het knooppunt Kreuz Schüttorf.

VANUIT DE RICHTING HAMBURG

U rijdt via de A1 tot het knooppunt Kreuz Lotte waarna u de A30 richting Amsterdam volgt tot aan de afrit Bentheim/Nordhorn.

VANUIT DE RICHTING HANNOVER

Rijdend via de A2 neemt u de A30 richting Amsterdam die u volgt tot aan de afrit Bentheim/Nordhorn.

Met de trein:

De Bentheimer Mineraltherme is met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Het treinstation ligt op slechts ongeveer een kilometer afstand. De intercitytreinen van de Deutsche Bahn stoppen in Bad Bentheim. Het treinstation is bovendien door de regionale treinverbindingen van de Wiehengebirgs-Bahn verbonden met Rheine, Osnabrück, Herford en Bielefeld.