onze openingstijden
(toegang tot 45 minuten voor einde openingstijden.)

maandag tot vrijdag
7–22 uur
weekends en feestdagen
8–20 uur

*Het gebruik van het sportbad wordt tijdelijk beperkt door sportverenigingen, hetpersoneel aan de kassa geeft u hierover graag verdere informatie.

 

zwemmen voor ouderen**

vrijdag
13–22 uur

zwemmen voor vroege vogels**

maandag tot vrijdag
7–9 uur
zaterdag
8–10 uur

**feestdagen uitgezonderd

sauna voor dames***

maandag
10–22 uur

gemeenschappelijke sauna

dinsdag tot vrijdag
10–22 uur
weekeinden en feestdagen
10–20 uur

Binnen het saunagedeelte mogen slechts saunahanddoeken en badjassen worden gebruikt, het dragen van badkleding is niet toegestaan.

*** feestdagen uitgezonderd. Graag wijzen wij u erop dat tijdens de vrouwensauna ook mannelijk personeel ingezet kan worden.

Onze kassamedewerkers geven u graag informatie therapeutische behandelingen. Bij hen kunt u ook afspraken vastleggen voor vitaliteitsmassages en bewegingsbaden. Je kunt nu online cursussen boeken via onze cursusmodule.


Bistro Relax

Maandag t/m vrijdag: 14–20 uur
Keuken tot 19 uur, borrel tot 19.30 uur

Zaterdag-zondag: 12–18 uur
Keuken tot 17 uur, borrel tot 17.30 uur

Buitenbassin

Het zoute water in onze baden is afkomstig uit het warme binnenste van de aarde en komt van een diepte van 1.200 meter. Het natuurlijk zoute warme water maakt het mogelijk in alle seizoenen onder de blote hemel te zwemmen: de watertemperatuur in het buitenbassin bedraagt zomer en winter minimaal 29 °C. 

Het buitenbassin is ruim 400 vierkante meter groot. Het beschikt over een bubbelinstallatie, jetstreams, massagedouches, een kleurenspel en onderwatermuziek: een belevenis voor alle zintuigen.

Therapiebad (incl. whirlpool)

Met een zoutgehalte van drie procent en een watertemperatuur van 32 °C kunt u in dit "rustbad" van 200 vierkante meter therapeutische behandelingen ondergaan of simpelweg van de aangename warmte genieten. Onderwatermassagedouches en de whirlpool zorgen voor prikkelende ontspanning.

Sportbad

Vrijetijdszwemmers en ambitieuze sporters komen in het vol verlichte sportbad volledig aan hun trekken. Wie in de vroege uren komt zwemmen kan gebruik maken van minste twee van de 25-meterbanen. Daarnaast kunnen minder snelle zwemmers aangenaam verpozen en een praatje maken in het warme zoutwaterbad met een zoutgehalte van minimaal twee procent.