openingstijden

maandag tot vrijdag
7–22 uur
weekends en feestdagen
8–20 uur

*Het gebruik van het sportbad wordt tijdelijk beperkt door sportverenigingen, hetpersoneel aan de kassa geeft u hierover graag verdere informatie.

 

zwemmen voor ouderen**
vrijdag
13–22 uur

zwemmen voor vroege vogels**

maandag tot vrijdag
7–9 uur
zaterdag
8–10 uur

**feestdagen uitgezonderd

sauna voor dames**

maandag
10–17 uur

after work gemeenschappelijke sauna**

maandag
17–22 uur

gemeenschappelijke sauna

dinsdag tot vrijdag
10–22 uur
weekeinden en feestdagen
9–20 uur

Binnen het saunagedeelte mogen slechts saunahanddoeken en badjassen worden gebruikt, het dragen van badkleding is niet toegestaan.

**feestdagen uitgezonderd

Onze kassamedewerkers geven u graag informatie therapeutische behandelingen. Bij hen kunt u ook afspraken vastleggen voor vitaliteitsmassages en bewegingsbaden. Je kunt nu online cursussen boeken via onze cursusmodule.

Badmode voor jong en oud

U vindt bij ons badmode van het merk Fashy, voor jong en oud, voor dames en heren in allerlei maten (tot 56) en met een rijke keuze aan dessins en kleuren. Weet u niet welke maat u nodig heeft of wilt u advies bij het maken van uw keuze? Onze medewerkers helpen u graag verder.

Of u nu een bezoek brengt aan onze thermen, aan een recreatieplas of aan het strand, met onze badmode komt u overal goed voor de dag, in het water en daarbuiten, ook op uw eigen balkon of terras!

Behalve badkleding vindt u in onze shop ook accessoires zoals tassen, duikbrillen, badschoeisel, badmutsen, handdoeken en badjassen, zowel uit de BMT-collectie als uit het assortiment verzorgingsproducten van Biomaris.